torsdag 16 februari 2012

Ismete till helgen - Vippor!

Ja, förra passet var ju ändå helt okej. Det var ju dock ingen tia på mattan men det kryper närmre och närmre. Efter att ha kammat enbart snipor de första två passen så lyckades jag ju ändå bända upp två damer av lite bättre storlek, inte det vi söker, men på god väg och med 7310g i topp.

Till helgen, antingen lördagen eller söndagen bär det av till denna sjö återigen, som jag bestämt mig för att satsa fullt ut på iår, förra året gjordes en halvhjärtlig satsning då jag fiskade på två olika sjöar, men i den mån det går så kommer jag hålla mig till denna underbara sjö.

En tia kommer att komma upp, förr eller senare, kanske redan till helgen! Jag hoppas det!

******

Sedan så tog jag igår beslutet att beställa 6 nya vippor till ismetet. Först hade jag planer på att tillverka själv men varför tillverka själv när det finns grabbar som är överjävliga på att göra dom..?

Hampus Rosberg har ju tagit upp sin tillverkning igen och jag vet att andra som köpt av honom varit otroligt nöjda, så jag tvekade int en sekund så igår beställde jag som sagt 6 stycken vippor som kommer finnas i brevlådan i nästa vecka. Skönt att slippa de där Wiggler-vipporna. Jag hoppas också att det kmr bli bättre med domma när man kör med modell större betesfisk som jag gör.


Aja, slutpratat nu, kommer nytt inlägg i helgen efter passet.

Ciaooo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Anonyma inlägg som ej avslutas med ditt namn kommer ej att besvaras/publiceras. / Team Pike Hard