söndag 6 november 2011

Rum för betesfisken!

Ja, imorgon fortsätter byggnationen av det nya rummet.

Nere i min trädgård står en gammal veranda, ni vet sådana som sattes upp för sisådär 20-30 år sedan istället för altaner. Verandan är fräsch i virket så den skall nog lyckas stå kvar där några år och istället för att ha mörten i garaget, som det snabbt blir minusgrader i och dyrt att värma upp. Så tog jag beslutet att jag och Linus får helt enkelt bygga ett rum, specialbyggt för betesfisk.

Sagt och gjort så påbörjades bygget för några månader sen men sen kom tapetsering av barnrum mm emellan som gjorde att bygget försenats. Nu ska vi göra klart bygget denna veckan och vi rivstartar imorgon. Blir en sväng bort till "Snickarjockes" för inhandling av material. Isolering har vi så det räcker och blir över. Rummet blir ca 2x2m och i det lilla rummet skall en kubiktank stå. Det är mycket hjärna och framför allt hjärta bakom detta bygget. Allt för att betesfisken ska ha det så bra som möjligt och samtidigt göra det otroligt smidigt för oss när det gäller tömning, upplockning av betesfiskarna mm.

Det kommer komma ut bilder imorgon kväll om jag hinner med det, på vad som gjorts under dagen. Så håll till godo! Om ca en vecka kommer betesfisken hemfarande. Ska bli så gött o få lukta mört igen! ha ha ha! :-)

På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Anonyma inlägg som ej avslutas med ditt namn kommer ej att besvaras/publiceras. / Team Pike Hard