fredag 8 april 2011

Båtmotorn såld! - Fiske?!

Ja, båtmotorn är nu alltså såld, hon fick köra vidare nere i Holmsjös skogssjöar och det var lite vemodigt att lämna iväg henne! :-) Anledning till att vi sålde henne var att det var dags och inhandla en 4-taktsmotor. Vi kikar just nu på en Honda 4hk 4-takt och det kan eventuellt bli affär inom kort. Båtmotorn skall sitta på vår alu-båt är tanken och då man allt som oftast kör på lägre varv är 4-takt att föredra! En sista bild på henne här!!!



Och så fisket, har inte hunnit iväg på något mer pass sedan vi kom hem från lödde i måndags kväll. Jobbet har tagit en del tid, sen har annat smått och gott stått på schemat. Mer om det om några veckor! :-) Nu jobbar jag hela helgen med så det blir fiske först i nästa vecka och är tämligen säker på att det blir ett metpass och ett spinnpass i allafall, metpasset förläggs nog i någon av kuståarna och spinnpasset blir antingen uppe i Oskarshamn eller nere i Blekinge. Vart återstår att se! :-) Rapportering kommer att ske!

Vi kommer strax slänga in våra anmälningar till Sportfish Masters den 7 Maj i Västervik samt Sportfish Masters i Oskarshamn den 28:e Maj. Tyvärr kan vi inte delta i Pike Open då jag jobbar den helgen, riktigt trist! Men så e de ibland! :-)

Skitfiske så hörs vi vidare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Anonyma inlägg som ej avslutas med ditt namn kommer ej att besvaras/publiceras. / Team Pike Hard