fredag 7 september 2012

Bygge av platå - Tvätt

Ja, båten är alltså hemma i våra ägor som jag skrev tidigare och det kommer bli en riktigt gäddracer! Båten har vi haft tidigare och det var främst motorn och trailern vi ville byta på vår förra båt och satt därför och väntade på det rätta klippet, när detta paket kom ut slog vi till på en gång och nu har vi ett maxat fiskepaket, snart. En del att göra, men det är det fina med båtarna. Att göra dom till sina egna.

Det enda vi skall investera i nu är ett sjökort till vår GPS samt en frontmonterad elmotor. Om vi hinner skramla ihop till den frontmonterade innan vintern återstår att se men på måndag kommer vi att pyssla en hel del med båten.

Linus och jag ska skura och tvätta båten så den är SKINANDE ren. Den var rejält smutsig när vi köpte den och så vill vi inte ha det. Jag skurade en del i veckan och såg vilken skillnad det blev. På måndag kommer vi också att bygga jerkplatån. Vi hämtade marinplyfa igår och ska inhandla matta och lim i helgen. GPS & Ekolod kommer monteras och motorn gås igenom. Mugghållare ska appliceras, det är ett måste för morgonkaffet på sjön! Som sagt, det kommer bli en äckligt fin gäddmaskin och jag lovar att uppdatera er med bilder så snart det börjar röra på sig.

// Ahlqvist

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Anonyma inlägg som ej avslutas med ditt namn kommer ej att besvaras/publiceras. / Team Pike Hard