söndag 6 mars 2011

Rapport - Ismete

Det blev ett förmiddagspass igår kväll, helsike vad snabbt det ljusnar nu, vi åkte ifrån Nybro City 06.00 och då var det ljust, så nu kommer vi vara tvugna att åka vid 05.30 för att vara framme lagom tills det börjar ljusna. Idag var jag iväg med Adam Jeansson, en gammal vän som man inte umgås så ofta med nu för tiden så det fanns massor att prata om och det var en kanontrevlig förmiddag!

Hur som helst, förmiddagen var en trög historia, totalt 5 fäll, 3 gäddor synade mattan och en av de vi bommade vart riktigt jävla tråkigt... :/ Jag drillade en lite finare dam, uppskattningsvis 5-7kg och hon gjorde några fina rusningar, när jag väl tröttnat ut henne så fanns hon i hålet, och vad händer inte då? Linan går av, antagligen mot iskanten eller något för annars har jag inte den blekaste. Det blev bom i alla fall och detta skulle visa sig vara bland de sämre förmiddagarna denna vinter som vi tillbringat på just denna sjön. Visst har vi haft mindre gädda på isen men då har vi åkt till sjöar som inte hyser speciellt mycket fisk utan snarare håller högre snittvikt på gäddan.

Det blir ett nytt pass på måndag, då drar vi till ett klassiskt gäddvatten som håller stadiga bitar och nog ska vi kunna lura upp nån som är på åtminstonde 6+. Dessa snipor gör en mest deprimerad tycker jag! :-)
Snart 9500 besökare på bloggen, mycket trevligt!!
Här följer lite bilder från dagen!

1 kommentar:

  1. får fixa riktiga spöställ åt dig någon dag;)

    SvaraRadera

Anonyma inlägg som ej avslutas med ditt namn kommer ej att besvaras/publiceras. / Team Pike Hard