fredag 4 mars 2011

Piscari - Team Pike Hard

Jag och Linus har inför detta året tänkt "binda upp oss" lite mer för att få ner kostnader när man inhandlar saker till fisket inrikes. Vi har därför tänkt oss en sammarbetspartner till metet och en till spinnfisket och idag kan vi presentera vår första partner i detta.

Efter en längre tids konversation med Piscari.se så är det nu äntligen klart att de kommer att sammarbeta med Team Pike Hard framöver med allt vad det innebär. Vi är väldigt glada över att äntligen kunna presentera Piscari som en av våra sammarbetspartners då jag och Linus anser att Piscari är en sportfiskebutik som verkligen är på uppgång och vi vill gärna vara en del av den resan. På Piscari kommer vi främst inhandla produkter till vårt mete men även produkter till spinnfisket såklart. Piscari har både "budgetprodukter" och riktigt bra prylar. Så har ni inte kikat in, gör det!


Vi håller just i detta nu på att diskutera med en sportfiskebutik till om ett sammarbete men då inom spinnfisket och det är i det närmaste klart så inom kort kommer vi att presentera denne likaså.

Vi har ju sedan tidigare Fairpoint/Kineticfishing som vår absoluta huvudsponsor och vi hoppas att det kommer fortsätta så väldigt länge och de sponsringar som vi nu kommer ingå i påverkar inte Kinetics och vårt sammarbete för fem öre faktiskt. Vilket många kanske kan tro, men Kinetic & vi har ett upplägg som gör att detta fungerar utomordentligt! :-)

Nu till helgens fiske, blir enbart ett förmiddagspass imorgon, lördag, tiden finns tyvärr inte till en heldag utan man måste priotera annat emellanåt. Därmot blir det med största sannolikhet en heldag på måndag vilket jag ser fram emot väldigt mycket!

Skitfiske på er! :-) // AhlqvistarN

7 kommentarer:

  1. Grattis till nya samarbetspartnen. Vi har lagt till citygross på vår lista. Vi ville bara ha ballerina kex. Och då frågade dom om vi inte ville ha nått annat. vårt svar: Vi är nöjda bara vi har ballerina i båten varje tur :-)

    SvaraRadera
  2. Tack! :-)

    Haha, det tycker jag att ni gör fullkomligt rätt i, jag ska ringa Bullens Pilsnerkorv!!!! :-)

    Ni hade la gjort klart med ABU va? Det är ju fint för er som Jerkar, själv ser jag inget bra i ABU iom att jag inte använder ambassadeurer men de e ju klart gött för er! Vi är mycket nöjda med våra sponsorer, kommer totalt bli 3 stycken som vi ser som långsiktiga sponsorer, som skall utvecklas efterhand. Tilläggas skall att något som är kul är att det inte bara är vi som är intresserade av att blir sponsrade utan att det faktiskt hör av sig företag etc etc..

    SvaraRadera
  3. Ja det är skitkul att dom själva hör av sig. Det jag tycker är kul med ABU är att de satsar stort nu. Precis köpt upp sebille och samarbete med svartzonker osv. Det behövs verkligen för deras nya färger har varit under all kritik. Det vi strävar efter är att bli fullsponsrade. Vi får se till hösten vad som händer. Man måste ju göra bra ifrån sig och visa upp sig mycket.

    SvaraRadera
  4. Alla satsar vi väl efter att bli fullsponsrade men det är nog lång väg dit än så länge. Men det känns som både ni och vi är en god bit påvägen och det är ju klart kul!

    Ska vi köra en lite date nån helg sen när det öppna vattnet kommit till småland, Team Pike Hard & Error!? :-)

    SvaraRadera
  5. självklart! Vi har några vatten där det går riktigt fina predatorer men de är svårflörtade. De stora sjöarna är dock riktigt dåliga här omkring. Hur ser det ut hos er. Har ni många vatten som det är lågt fisketryck och som hyser stor fisk?

    SvaraRadera
  6. Det finns la en sjö här som är lite större som jag vet håller större fisk, inte mycket till fisketryck på sjön och det som är så fiskar dom efter gös allt som oftast så gäddan är ganska orörd. Vet att det togs en sommargädda på 13 pannor där förra sommaren och jag tog ju en utlekt tanig dam på 8.5 men dock 111.5cm så nog finns det fina damer i sjön. Det kan dock vara svårflirtat men är helt klart en sjö som är värd en chans i mina ögon.

    9.9hk är gränsen för motor i sjön, vilket har sina naturliga förklaringar vilket jag kan ta över telefon eller något liknande :-)

    SvaraRadera
  7. ok. Vi har bla en sjö i närheten som är känd att vara svårfiskad men en i teamet har den sjön som sin hemma sjö och har knäckt koden totalt. förra året drog han mer än 10 st abborrar över 1 kg på trolling och oftast med 25cm! nilsmaster. Och det går riktigt feta gäddor där 4 medlemar på vår sida har tagit gäddor precis runt 10 kg där. Sen har vi min och andreas hemmasjö som tyvärr är förstörd av inplanterad gös som har slagit ut hela gädd och abborre beståndet. Men de stora exemplaren finns ju kvar. vi har tagit gädda på 11,5 i den sjön. Vi också fått 17 gösar på 3 timmar men de är inte lika roliga.

    SvaraRadera

Anonyma inlägg som ej avslutas med ditt namn kommer ej att besvaras/publiceras. / Team Pike Hard