söndag 20 mars 2011

Mässa - Tröja - Ny Båt - Lödde - Nytt spö?

Yes, vi betar av blogginlägget enligt rubriken.

Team Pike Hard ska upp på mässan den 2 April, känns som den 2 April är dagen då det kommer vara mest folk och därför valde vi den dagen. Ska bli skoj och jag hoppas att kunna fynda lite heta beten till vårens spinnfiske!
Team Pike Hard har införskaffat sig en ny båt som skall moddas och donas med. EN Quicksilver 355 till predatormetet i åar och fisket i insjöar. Den skall få två stolar och lite annat smått och gott, tyvärr hinns det nog inte med innan vårfisket börjar på allvar så vi får satsa på att ha den klar till höstfisket! Båten på bilden är inte vår båt, men vi har införskaffat oss en sådan som är på bilden. Stol skall liksom på bilden finnas både fram och bak och spöhållare skall monteras mm.
Team Pike Hard till Lödde å, ja dit beger vi oss den 3:e April i jakten på drömgäddan. Som det ser ut nu blir det två heldagar för oss där nere och detta ser vi verkligen fram emot. Nya vatten, nya möjligheter! Klart som fan det smäller på utrustningen!! :-)
Fox Warrior Deadbait 2.75lb & 12ft, det är spöt som jag söker efter! Har ni något liggande så släng iväg ett mail eller skriv en kommentar och lämna din mail tillsammans med kommentaren.

1 kommentar:

  1. Det spöt är ren manlig Kärlek. Jag tror att du vänder en ubåt med det. Ändå är det ett lätt smidigt och förhållandevis prisvärt spö. Mvh Sverker

    SvaraRadera

Anonyma inlägg som ej avslutas med ditt namn kommer ej att besvaras/publiceras. / Team Pike Hard